Alle soorten onderhoud, verbouw, nieuwbouw en renovaties kunnen door Bouwbedrijf Veldhuis uitgevoerd worden. Of het nu gaat om een nieuwe voordeur, een nieuw raam en/of kozijn, een serre, een dakkapel, een keuken, een badkamer of een uitbreiding van de woning, u zegt het maar.

Alle werkzaamheden zoals het timmerwerk, metselwerk, tegelwerk, installatiewerk, stukadoorswerk en schilderswerk worden door eigen personeel of door "eigen" vaste onderaannemers of onderaannemers van uw keuze uitgevoerd. Dit heeft als voordeel dat een goed op elkaar ingespeeld team de werkzaamheden van het begin tot aan het einde zal uitvoeren, in een zo kort mogelijk tijd. De werkzaamheden worden geheel door ons begeleid.

Eerst vindt er een gesprek plaats. Aan de hand van de opname wordt een offerte gemaakt. Indien nodig wordt daarna de bouwmelding en/of bouwvergunning aangevraagd.

 

Als u zelf een kavel grond heeft waarop u een woning, praktijkruimte, kantoor of een nieuw bedrijfspand wilt bouwen, bent u aan het goede adres bij Bouwbedrijf Veldhuis.

Meestal werken wij met opdrachtgever en architect samen in een bouwteam. Dan is het onze taak om volgens uw wensen en ideeŽn een gebouw te realiseren dat precies op maat en passend binnen uw budget gebouwd wordt. Het hele bouwvergunningstraject wordt dan door ons begeleid: wij zorgen samen met de architect dat de bouwvergunning, de constructie- en isolatieberekeningen en ook nutsbedrijven e.d. aangevraagd worden.

Niet alleen de aanneemsom is in een bouwteam belangrijk maar ook het begeleiden van het hele traject van ontwerp, uitvoering tot aan de oplevering. Wij bouwen op een moderne en efficiŽnte manier, in een zo kort mogelijke bouwtijd, maar ook met vakmanschap en intensieve aandacht voor bouwmaterialen en details.

 

Bouwbedrijf Veldhuis is lid van: Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infra-bedrijven, de grootste werkgeversorganisatie in de bouw.